Jeg går vanligvis for kjølige toner i interiøret, men jeg blir jo også inspirert og påvirket av årstidene. Så på høsten henter jeg alltid inn litt varme, rustne farger. Og det gir en helt annen følelse til rommene. Med det gulvarme lyset fra den lave sola inn vinduet og kobber og jordfarger inne blr det straks en mye lunere følelse. Også elsker jeg kontrasten til de grå kalde fargene vi har så mye av. Ble litt overasket over at det ser ut til at årets farge 2017 blir i den brune skalaen, selv om man har sett tendenser av det den siste tiden, og da spesielt cogniac farget lær som har vært i vinden. Men jeg kjenner at jeg er klar for litt brunt igjen, og vurderer tilogmed å male en vegg i Lady cashmere. Noe som vil bryte totalt med fargene vi har nå, men det er jo det som er så spennende! 

  


#interiør 
 






Ditt navn her




Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.


Legg meg til som venn




Arkiv


· Oktober 2016 · September 2016



Kategorier


· soverom · Spisestue · Stue · Tvstue



Søk i bloggen




Linker


· blogg.no · Blopp.no · Få din egen blogg!



Design







Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits